Θωμαη Ζησοπουλου

Published by Telis Sotiropoulos on

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Η Ζησοπούλου Θωμαή είναι  απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας με πιστοποίηση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και την Επαγγελματική Συμβουλευτική συνεργάζεται με επιστημονικούς και κλαδικούς Φορείς που υλοποιούν προγράμματα Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Εκπαίδευσης. Είναι επαγγελματικός Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών. Συμμετέχει στην αξιολόγηση Επενδυτικών Προτάσεων ως μέλος του μητρώου Αξιολογητών της Διαχειριστικής Αρχής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Εργάζεται ιδιωτικά παρέχοντας υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης με την μέθοδο των Ατομικών και Ομαδικών Συνεδριών.

 

Υπήρξε συντονιστής Ομάδων στις Σχολές Γονέων που Υλοποιήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας στην Σχολική Μονάδα της Γκράβας  καθώς και επιστημονικός Συνεργάτης της Ψυχιατρικής Κλινικής «Γαλήνειον».

Ως Εκπαιδεύτρια Συνεργάζεται με Εκπαιδευτικούς  Οργανισμούς ως Εισηγήτρια σε Επιμορφωτικά  προγράμματα Επαγγελματιών του χώρου της Εκπαίδευσης  και της Ψυχικής Υγείας.

 

Πιστοποιήσεις- Επιμόρφωση

Εκπαίδευση και Πιστοποίηση με Αντικείμενο «Διεξαγωγή Προγραμμάτων Επαγγελματικού Προσανατολισμού με Χρήση των Τέστ 16 PF και CAB του Αμερικάνικου Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων & Τεχνικές Εξεύρεσης Εργασίας»

 

Πιστοποίηση στο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΟΠΠΕΠ(κωδικός 2512&3460) και στο Μητρώο Στελεχών για Συνοδευτικές Υπηρεσίες Συμβουλευτικής (ΣΥΥ)Αρ.Μητρ. ΣΑ 998

 

Συμμετοχή σε Διεπιστημονικές Ομάδες οι οποίες λειτουργούν στα πλαίσια της ψυχιατρικής κλινικής με σκοπό την επιμόρφωση σε θέματα Συμβουλευτικής και Υποστηρικτικής παρέμβασης οικογενειών, Δυναμικής της Ομάδας και Ψυχοπαθολογίας της Οικογένειας, υπό τον συντονισμό Ψυχιάτρου.

 

Ατομικές Εποπτείες

Βεβαίωση κατάρτισης   στις Βασικές Δεξιότητες Χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας

 

Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης Τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Categories: